Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 14:10

Εκδήλωση μνήμης για το Πολυτεχνείο

Πολύ όμορφη ήταν η εκδήλωση που διοργανώθηκε στο 5ο ΓΕΛ Βέροιας, με αφορμή την 42η επέτειο για τα γεγονότα της 17ης Νοέμβρη 1973, στο χώρο του Πολυτεχνείου. Η εκδήλωση περιελάμβανε κείμενα και μαρτυρίες για τα δύσκολα χρόνια της επταετίας, με ιδιαίτερο βάρος στο χώρο της εκπαίδευσης, προβολή αποσπασμάτων video και τραγούδια ερμηνευμένα από τους μαθητές της μουσικής ομάδας του σχολείου.

Στο τέλος της εκδήλωσης παίχτηκε ένα μονόπρακτο με πρωταγωνιστές έναν αστυνόμο-βασανιστή και ένα συλληφθέντα πολίτη, που βρήκε ιδιαίτερη απήχηση στους μαθητές.

Την επιμέλεια της γιορτής είχε η φιλόλογος Ολυμπία Μπέτσα, σε συνεργασία με την φιλόλογο Έφη Λιακοπούλου. Στο τεχνικό τομέα πολύτιμη ήταν η βοήθεια του κοινωνιολόγου Τάσου Μοσχόπουλου, ενώ την ευθύνη για το μουσικό μέρος και την προετοιμασία της μουσική ομάδας είχε ο φυσικός Γιάννης Γεωργουδάκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του γειτονικού Γυμνασίου, που μας παραχώρησε ευγενικά η διεύθυνση του 6ου Γυμνασίου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν, για να βγει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα στα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή.

Διαβάστηκε 814 φορές

Εικόνες