Σάββατο, 05 Μαϊος 2018 10:53

Συγχαρητήρια επιστολή Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων συγχαίρει το σχολείο μας και ιδιαίτερα την Θεατρική του ομάδα για τις διακρίσεις της στην 6η Θεατρική Άνοιξη Εφήβων, που διοργάνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και οι Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας, κατά την οποία απέσπασε το βραβείο καλύτερης παράστασης, το βραβείο σκηνοθεσίας, έπαινο χορογραφίας, έπαινο ερμηνείας τραγουδιού, έπαινο Β? ανδρικού ρόλου και έπαινο Α? γυναικείου ρόλου.

Επίσης συγχαίρουμε τη Θεατρική μας ομάδα για τη συμμετοχή της στη δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο», πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα Φ.Π.Ψ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, με το επιστημονικό θέμα «αμφίδρομες αντιδράσεις». Συγχαρητήρια για τον έπαινο ? βραβείο της «Ενσώματης Μάθησης»!
Τέτοιες δραστηριότητες προάγουν την υψηλή αποστολή του Σχολείου μας, ενισχύουν την αλληλεγγύη, τη συνεργατικότητα και βοηθούν στην καλλιέργεια της θεατρικής παιδείας και της αισθητικής, καθιστώντας το σχολείο μας σημαντικό κύτταρο πολιτισμού!
Ιδιαίτερα συγχαίρουμε
1. τις καθηγήτριες του 5ου ΓΕΛ Βέροιας, κ. Χαρά Αξούριστου, κ. Έφη Λιακοπούλου και κ. Κατερίνα Τότσκα, που διέθεσαν τον ελεύθερο τους χρόνο και κόπιασαν πέραν του ωραρίου τους, συμβάλλοντας σε αυτήν την προσπάθεια.
2. τους μαθητές της Θεατρικής Ομάδας Νικόλαο Κρύπα, Ειρήνη Αντάρα, Αικατερίνη Κωνσταντινοπούλου, Ελένη Αραβοπούλου, Αντωνία Βασιλείου, Ελένη Θεοδώρου, Νικήτα Τσιγγενόπουλο, Ελευθέριο Λαζόπουλο, Ιωάννη Χόργκο, Νικόλαο Κουμπουλίδη, Ευγενία Πασίδου, Μαρία Νταμοτσίδου, Αλκιβιάδη Αξιώτη, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Χρήστο Μωυσιάδη, Αναστάσιο Στάμο, Νεφέλη Συμεωνίδου, Βιλελμίνα Βλάχου, Ευγενία Μωυσίδου , Ζουμπουλιά Τύπου και Ελένη Προδρομίδου.

 

Με τιμή,
η πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

Κατερίνα Γρηγοριάδου

Διαβάστηκε 421 φορές