Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 22:14

Πενθήμερη εκδρομή της Γ' Λυκείου στην Αθήνα

Την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, και συγκεκριμένα από 4 έως 9 του μήνα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκπαιδευτική εκδρομή του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας. Μαθητές και συνοδοί είχαν την τύχη να απολαύσουν πέντε άκρως ενδιαφέρουσες και συνάμα διασκεδαστικές μέρες στην πρωτεύουσα, την Αθήνα.

Ανάμεσα στα άλλα, πέρα από τις περιηγήσεις σε περιοχές όπως το Μοναστηράκι, το Θησείο και η Πλάκα, επισκέφτηκαν το βράχο της Ακρόπολης και ξεναγήθηκαν στον Παρθενώνα και το περίφημο Μουσείο της Ακρόπολης, παρακολούθησαν συνεδρίαση στη Βουλή των Ελλήνων και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν «ιδίοις ωσί» την ακουστική του ονομαστού θεάτρου της Επιδαύρου. Το κοντινό Ναύπλιο δεν έλειψε από το πρόγραμμα, ενώ οι βραδινές έξοδοι διανθίστηκαν με την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης. Από τις κορυφαίες στιγμές της εκδρομής υπήρξε η επίσκεψη στην παγκοσμίου φήμης έκθεση Βαν Γκογκ και στο πλανητάριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από το γεγονός ότι όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι συνοδοί καθηγητές και καθηγήτριες δέχονταν συχνά συγχαρητήρια για το επίπεδο και την άψογη συμπεριφορά των μαθητών τους από τους υπεύθυνους των ξεναγήσεων και των μουσείων.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς τους και καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθειά τους.
Οι συνοδοί καθηγητές

Διαβάστηκε 550 φορές